Logo

Esittelyssä: sähkönumerolliset UPS-laitteet

Date

Tuesday, September 17, 2024

Time

01:00 PM Europe/Helsinki

Convert to my timezone
This field is required.
This field is required.
This field is required.
Required fields
If you have already registered and can't locate your registration confirmation email, click here!
The email address is incorrect. Please double-check your email address.

A confirmation email with logging details has been sent to the provided email.

System configuration test. Click here!

Agenda

WEBINAARIN SISÄLTÖ:

Markkinalla on paljon erilaisia UPS-laitteita sähkönumeroilla - mikä niistä pitäisi valita? Tervetuloa webinaariiin yhdessä tehoelektroniikan myyntipäällikkömme Joona Riihimäen kanssa! Webinaarissa käydään läpi sähkönumerollisten tuotteiden valintaan vaikuttavia kriteereitä ja sitä, mitä asiakkaalta tai käyttäjältä kannattaa kysyä, kun valitaan kohteeseen sopivaa UPS-laitetta.

UPS- laitteistot ovat osa tärkeää varavoimajärjestelmää ja erittäin tärkeä osa monien yritysten palveluturvaamista ja tuotannon jatkumoa. Sairaalat, teollisuus, automaatio ja serverit ovat vain pieni osa UPS-laitteistojen suojausmahdollisuuksista. Vallitseva maailmantilanne on lyönyt paineita yrityksille ja viranomaisille varmistaa sähkönsyötön jatkuminen myös poikkeustilanteissa.


Katso kaikki UTUn tulevat webinaarit >>

Lari Koskinen

Myynti-insinööri Larin vastuulla on pääasiallisesti UPS-laitteiden huoltojen ja laitteiden myynti. Osaamisalueina ovat myös muut tehoelektroniikan tuotteet kuten sähkövarastot, invertterit ja kompensointilaitteet.

Joona Riihimäki

Joona toimii UTUlla tehoelektroniikan myyntipäällikkönä ja yhtenä avainhenkilönä UPS-laitteiden myynnin, huollon ja varaosien parissa.